Chalet VillaZes

VillaZes is een vrijstaand 2-persoons chalet met eigen tuin met veel privacy. Hoewel het oorspronkelijk een vierpersoons chalet is, wordt het als 2 persoons vakantiehuisje verhuurd.

VillaZes is gezellig en comfortabel ingericht. Het heeft een lichte woonkamer met Smart TV
 en dvd-installatie met aansluiting voor uw Mp3. Er zijn diverse boeken en spelletjes aanwezig. De woonkamer en de slaapkamer van VillaZes zijn voorzien van horren. Er is gratis WiFi.

In VillaZes heeft u een slaapkamer tot uw beschikking met heerlijke boxspring bedden. Er is ook een kleine slaapkamer met een 1-persoonsbed. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel. VillaZes beschikt over centrale verwarming, waardoor het er ook in de herfst- en wintermaanden heerlijk vertoeven is.

VillaZes staat op het mooi gelegen recreatiepark Noordkaap in Midsland-Noord, direct gelegen achter het ET10 gebouw. De bushalte is op 25 meter van het park gelegen. Om bij VillaZes te komen gaat u op het park het 1e paadje rechts. Het 2e huisje links is VillaZes. 

In 15 minuten wandelen bent u op het mooie strand van Midsland aan Zee en in 10 minuten wandelen in Midsland, met veel gezellige terrasjes en winkeltjes.

 

Foto's VillaZes

 

VillaZes Terschelling (aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek 10.00 uur)

Recreatiepark Noordkaap

Heereweg 42 - 6 

8891 HT Midsland-Noord Terschelling