Route naar VillaZes

 

 

 

Om bij VillaZes te komen gaat u op het park het 1e paadje rechts.

Het 2e huisje links is VillaZes. 

 

 

AUTO  Na aankomst van de veerboot op Terschelling, rijdt u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt de hoofdweg ongeveer 5 kilometer. U rijdt langs en door de dorpen Hee, Baaiduinen en door Midsland. U volgt de borden “Midsland-Noord”.

In Midsland-Noord ligt na ongeveer 200 meter na de kruising het ET-10 gebouw. Direct daarna aan de rechterkant van de weg ligt het recreatiepark “Noordkaap”. U kunt de auto parkeren op het parkeerterrein van het park. Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kunt u eveneens gratis parkeren op de parkeerplaats aan de overzijde van het park. Op het park gaat u het eerste paadje rechts. Het tweede huisje links is VillaZes. Bij de ingang van het park of bij de receptie staan meestal bagagewagentjes. Deze kunt u zo vaak gebruiken als u wilt. Wilt u ze na gebruik weer terugbrengen? We wensen jullie een super leuk verblijf toe in VillaZes en op Terschelling.

 

 

FIETS  Na aankomst van de veerboot op Terschelling, fietst u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt het fietspad ongeveer 5 kilometer. U fietst langs en door de dorpen Hee en Baaiduinen. Na het dorp Baaiduinen neemt u de eerste afslag linksaf. 

In Midsland slaat u voor de kerk af naar links. U fietst nu ongeveer 1 kilometer naar Midsland-Noord. In Midsland-Noord ligt na ongeveer 200 meter na de kruising, aan de rechterkant van de weg, recreatiepark “Noordkaap” ( net voorbij het ET- 10 gebouw aan de weg richting het strand). Op het park gaat u het eerste paadje rechts. Het tweede huisje links is VillaZes. 

 

 

BUS  Na aankomst van de veerboot op Terschelling, neemt u buslijn “Paal 8” of vraagt u aan de buschauffeur welke buslijn er via Midsland-Noord, halte ET-10 gaat.

U stapt uit bij de halte ET-10. Als u de bus bent uitgestapt loopt u 50 meter naar links. Aan de rechterkant van de weg ligt het recreatiepark “Noordkaap”. Op het park gaat u het eerste paadje rechts. Het tweede huisje links is VillaZes.

 

 

 

VillaZes Terschelling (aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek 10.00 uur)

Recreatiepark Noordkaap

Heereweg 42 - 6

8891 HT Midsland-Noord Terschelling